Internationaal

Zowel individuen als ondernemingen van elke grootte worden geconfronteerd met een steeds groter wordende internationalisering van de economie. Deze grenzeloze economie is niet enkel een uitdaging voor de multinationals, maar zeker ook voor de kleine en middelgrote ondernemingen.

Als lid van AGN International ondersteunt Vyvey & Co u sinds 2008 in uw nationale en internationale activiteiten. AGN International is een associatie van meer dan 181 onafhankelijke audit- en accountancykantoren, verspreid over 86 landen. Het is de 4de grootste associatie. Samen kunnen we dus elke uitdaging aan!

Bijkomende gegevens zult u kunnen terugvinden op onze website www.agn.org

De kern van ons verhaal

De kernwaarden van AGN sluiten naadloos aan bij de waarden die Vyvey & Co uitdraagt:

  • excellentie: hoge standaarden en klantgericht in alles wat we doen
  • verbondenheid: een waardevolle groep professionelen die samenwerken in het belang van de klant
  • persoonlijk contact: met klanten en de groep van professionelen waarmee we samenwerken

Dankzij AGN International kan Vyvey & Co u een wereldwijd netwerk aanbieden van kantoren waar kwaliteit centraal staat. En dat merkt u in onze doorgedreven dienstverlening.

Groeiende verankering in de EU

Sinds 2011 werd een bijkomende ondersteunende organisatie opgericht onder de naam P.E.A.T Europe met als doel gemeenschappelijke opdrachten met de buitenlandse collega’s te verrichten in/voor de Europese Unie.
Wilt u meer weten over onze internationale ervaring als audit- en accountancykantoor? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Hoe kunnen we u helpen? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Maak online een afspraak Bellen kunt u naar +32 3 482 08 72 of +32 9 395 04 28.