Over Vyvey & Co

Vyvey & Co is de gemeenschappelijk naam voor het bedrijfsrevisorenkantoor en accountancy kantoor die zowel bedrijven als particulieren met ambitie bijstaat. We hebben 2 vestigingen, in Massenhoven (Antwerpen) en in Merelbeke (Gent), en plannen een bijkomende vestiging in de Brusselse regio. Wij hebben een ruime expertise in zowel de profit als de not-for-profit sector als in de overheids- of particuliere sector, nationaal als internationaal. Elke klant en elk dossier is uniek. Wij werken dan ook altijd op maat en volgens uw wensen. Onze experts bekijken uw situatie vanuit elke mogelijke invalshoek en komen zo tot de meest efficiënte oplossing.

Sommige cases vragen meer (gespecialiseerde) expertise dan andere. Naast onze eigen specialisten werken we ook samen met externe partners. Wij brengen steeds onze kennis en deze van anderen voor u samen. Zo blijven we zelf ook scherp, alert en leergierig. In plaats van een tot de spits gedreven specialisatie, geloven we eerder in een kruisbestuiving van knowhow en expertise.

Onze kernwaarden

Vyvey & Co is een kantoor met een visie. Wij werken graag met u samen in een sfeer van:

  • deskundigheid
  • onpartijdigheid
  • vertrouwen
  • duidelijkheid
  • openheid

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak met een van onze financiële deskundigen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze bedrijfsrevisoren & accountants in Massenhoven of Merelbeke. Wij halen samen met u het beste uit uw organisatie.

Steven Vyvey

Bedrijfsrevisor
Accountant

Vincent Koopman

Bedrijfsrevisor
Accountant

Evy Neyens

Bedrijfsrevisor

Hoe kunnen we u helpen? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Maak online een afspraak Bellen kunt u naar +32 3 482 08 72 of +32 9 395 04 28.